Nature

Τιμήθηκε η επιτυχία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Τα παιδιά των Δημοτικών Υπαλλήλων και των τεσσάρων Δήμων του Νομού μας που επέτυχαν στις εξετάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση πέρυσι, τίμησε χθες ο Σύλλογος του κλάδου , σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη, παρουσία πλήθους κόσμου.
Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου στον χαιρετισμό του σημείωσε πως είναι τιμητικό για όλη την περιοχή μας η επιτυχία των παιδιών, η οποία έχει συνέχεια και πρέπει να έχει, αλλά και να αποτελέσει παράδειγμα επιτυχίας για όλους.
«Οι Δήμοι κρατάνε τις τοπικές κοινωνίες όρθιες και θα συνεχιστεί αυτό, ιδίως όταν έχουμε παιδιά που επιτυγχάνουν στην ζωή» τόνισε ο κ. Παπαστεργίου και υπογράμμισε «η περιοχή μας είναι ιδιαίτερη με την καλή έννοια και οφείλουμε να το διατηρήσουμε αυτό. Σε μας, που έχουμε τις τύχες του τόπου μας στα χέρια μας, πέρα απ’ όλα τ’ άλλα, πρέπει να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να βρούνε εργασία τα παιδιά μας εδώ μετά την αποφοίτησή τους».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων ν. Τρικάλων Ευάγγελος Κωστίκας σημείωσε: «Συγχαίρουμε τα παιδιά μας για την επιτυχία τους, αλλά και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που τα στήριξαν και τα συμπαραστάθηκαν. Τα ευχόμαστε καλή επιτυχία στις σπουδές τους και στην ζωή».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More