Nature

Ψάξιμο για βελτίωση

Οσοι κρίνουν επιφανειακά θεώρησαν ότι τα Τρίκαλα basket θα είχαν εύκολη αποστολή στο Σαββατιάτικο γειτονικό ντέρμπι με τους Σοφάδες.
Οι υποψιασμένοι όμως διατύπωσαν διαφορετική άποψη.
Εκτίμησαν λοιπόν ότι παιχνίδια αυτού του είδους κρύβουν παγίδες, αφού μεγάλο ρόλο παίζει η μέρα, ενώ και οι ισορροπίες είναι λεπτές.
Εβλεπαν παράλληλα ότι οι τρίχρωμοι δεν παρουσιάζουν την αποτελεσματικότητα ειδικά του πρώτου γύρου κάνοντας πολύ δύσκολη την ζωή τους.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να αποτελεί σύμπτωση, οπότε μετά την κακή εμφάνιση απέναντι στην Λιβαδειά, η εικόνα του πρώτου μισού στην αναμέτρηση με τους Σοφάδες ήταν πανομοιότυπη.
Οι γείτονες μπήκαν με φόρα στο παιχνίδι και σκόραραν με χαρακτηριστική ευκολία.
Κατάφεραν λοιπόν να χτίσουν μια πολύ σημαντική διαφορά, οπότε ο εκπρόσωπός μας κλήθηκε να ανέβει βουνό στην συνέχεια για να διατηρήσει τα κεκτημένα του και την έδρα του.
Προ του φάσματος οδυνηρής έκπληξης οι τρίχρωμοι ανασυντάχθηκαν στην επανάληψη και με άρμα μάχης την άμυνα κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι.
Στο διάστημα αυτό κατάφεραν να περιορίσουν αντίπαλους παίκτες που στο πρώτο ημίχρονο εκτελούσαν κατά ριπάς.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More