Nature

Γλίτωσε τα χειρότερα ο ΑΟΤ

Και ξαφνικά το παιχνίδι της Κυριακής του ΑΟ Τρίκαλα στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, τουλάχιστον για τον ΑΟΤ! Και αυτό διότι ο Ηρόδοτος δεν πέρασε τον οικονομικό έλεγχο και θα τιμωρηθεί με τρεις βαθμούς!
Οι μισές ομάδες της Football League απέτυχαν στη διαδικασία επιτήρησης. Συγκεκριμένα, οι ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Ηρακλής, Κέρκυρα, Σπάρτη και Αιγινιακός δεν πληρούν τις απαιτήσεις και τιμωρούνται με αφαίρεση τριών βαθμών.
Αντίθετα, πέτυχαν οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης, ΑΟΧ Κισσαμικός, Βόλος, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Τρίκαλα. Κερδισμένος, φυσικά, ο Πλατανιάς που σκαρφαλώνει 2ος και ο ΑΟ Τρίκαλα που απέφυγε τον υποβιβασμό – βάσει αναδιάρθρωσης – κατά δύο κατηγορίες.
Πώς διαμορφώνονται πλέον τα δεδομένα εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής; Ο Απόλλων Λάρισας καλείται να νικήσει τον καταδικασμένο σε υποβιβασμό στη Γ’ Ερασιτεχνική Κατηγορια Ηρόδοτο και δεν θέλει νίκη του Πλατανιά απέναντι στον Ηρακλή για να βρεθεί εκείνος 2ος. Αδιάφορος πλέον είναι ο ΑΟ Τρίκαλα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον Γηραιό.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More