Nature

Για επιπλέον επιλογές

Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι τα μέλη των ομάδων μπάσκετ του 4ου ομίλου Γ’ Εθνικής δεν έχουν την πολυτέλεια να σταματήσουν τις θετικές σκέψεις, ακόμη και στην διακοπή του πρωταθλήματος.
Μέλημά τους είναι να παρουσιάσουν εικόνες μετά την επιστροφή, που θα τους διατηρήσουν σε θέση ισχύος.
Ανάλογες σκέψεις κάνουν φυσικά και οι άνθρωποι του ΑΟΤ.BC. Οι κυανέρυθροι παραμένουν γερά στο κόλπο, αν και τα εμπόδια και τα απρόοπτα δεν έλειψαν στην μέχρι τώρα ροή των υποχρεώσεων.
Κάπου εκεί άπαντες ψάχτηκαν για να βρουν ξανά ηρεμία και αυτοκυριαρχία, αφού τα συγκεκριμένα στοιχεία διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και στο μπάσκετ, πέρα δηλαδή από τα αμιγώς αγωνιστικά στοιχεία.
Πολύ απλά όταν οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι στην αποστολή τους και δεν κάνουν δεύτερες σκέψεις μπορούν να ξεδιπλώσουν το σύνολο των αρετών τους μιλώντας αγωνιστικά με τον τρόπο που ξέρουν σε άμυνα και επίθεση.
Παράλληλα δεν λείπουν και διοικητικές ζυμώσεις. Εσχάτως ακούστηκε για ενδιαφέρον και από στέλεχος , που δραστηριοποιείται στην Γερμανία, οπότε περιμένουμε την όποια κατάληξη. Αγωνιστικά ο εκπρόσωπός μας ψάχνει άσο και τεσσάρι.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More