Nature

Επί τάπητος η μελέτη της γέφυρας Σατωβριάνδου και Κουτσούφλιανης

Η μελέτη  για την κατασκευή της γέφυρας Σατωβριάνδου και Κουτσούφλιανης αναμένεται να απασχολήσει τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων.

Η συνεδρίαση έχει οριστεί για τις 7 το απόγευμα και το σώμα  θα κληθεί να εγκρίνει το έργο με τίτλο «Καθαίρεση βραχιόνων και καταστρώματος γέφυρας Σατωβριάνδου και Κουτσούφλιανης» Π/Υ 150.000€ καθώς και του Σχεδίου Ασφάλειας και Υγείας (Σ.Α.Υ) και του Φακέλου Ασφαλείας και Υγείας (Φ.Α.Υ) που τη συνοδεύουν.

Ήδη, το Δημοτικό Συμβούλιο σε παλαιότερη συνεδρίαση του είχε δώσει το πράσινο φως για την  καθαίρεση του υφιστάμενου καταστρώματος και κατασκευή νέου. Τα στάδια που θα ακολουθηθούν, είναι η καθαίρεση βραχιόνων, η καθαίρεση υφιστάμενου καταστρώματος και η κατασκευή νέου καταστρώματος γέφυρας.

Σημειωτέον, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου είχε εξετάσει τρεις διαφορετικές λύσεις για τη γέφυρα και ουσιαστικά, για τον τρόπο με τον οποίο θα κατασκευαστεί.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More