Nature

Τιμούν τους μεγάλους

Ξεχείλιζε αισιοδοξία το μουσείο  Τσιτσάνη που φιλοξένησε την συνέντευξη  για μια εκδήλωση που συστήνεται με τον καλύτερο τρόπο στο κοινό. Πρόκειται για το Trikala city run(τρέχει ήδη και ο διαδικτυακός κόμβος) μέσω της οποίας αποδίδεται η μέγιστη τιμή σε φάρους  των  Τρικάλων.

Εδώ και καιρό  Τρικαλινά στελέχη του αθλητισμού και του πολιτισμού θέλησαν να δέσουν τα δυο αυτά στοιχεία σε μια ζεστή εκδήλωση, που με το καλημέρα φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει και να πάρει την θέση που της αναλογεί στο πάνθεον  των μεγάλων τοπικών στιγμών.

Αφιέρωσαν λοιπόν ατέλειωτες  εργατοώρες για να ετοιμάσουν μια  σύναξη η οποία θα μιλήσει στην καρδιά μικρών και μεγάλων.

Γιατί  κάποια πράγματα πρέπει να επιβεβαιώνονται  και να αναδεικνύονται στην πράξη και μάλιστα σε πρώτη ευκαιρία.

Η 5η  Μαϊου λοιπόν  θα προσφέρει ένα μοναδικό και νοσταλγικό ταξίδι, που θα περιλαμβάνει κορυφαία πρόσωπα του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Οι  Τρικαλινοί  πρέπει να αισθάνονται τυχεροί, αφού από τους κόλπους τους αναδείχτηκαν μεγάλα ονόματα των τεχνών και του αθλητισμού αλλά το βλέμμα πρέπει να είναι στραμμένο στο μέλλον.

Να θυμίσουμε ότι στο πρόγραμμα υπάρχει αγώνας για τα ΑΜΕΑ αλλά και χιλιάρι ξεχωριστά για αγόρια και κορίτσια, όπως και 5άρι.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More