Nature

Το “όραμα” Σακκά για τα Τρίκαλα

Η συγκίνηση του δημάρχου Τρικκαίων Νίκου Σακκά δεδομένη, όσο και των δημοτικών συμβούλων που χθες το βράδυ ορκίστηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο.
Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων ήταν κατάμεστο, αφού συγγενείς και φίλους που ήθελαν να είναι κοντά στους δικούς τους ανθρώπους αυτή την σημαντική στιγμή.
Ενώ δεν απουσίασαν και οι επίσημοι, αφού την Κυβέρνηση εκπροσώπησαν οι δύο τρικαλινοί υπουργοί, Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου. Το παρών έδωσε και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Θανάσης Κοντογεώργης.
Ο νέος Περιφειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας βρέθηκε στην τελετή και απεύθυνε και αυτός χαιρετισμό.
Επίσης στην τελετή παραβρέθηκαν αιρετοί γειτονικών δήμων και βέβαια δημότες που περιμένουν να δουν τα Τρίκαλα να προοδεύουν χρόνο με το χρόνο.
Από τη δική του πλευρά ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς στην ομιλία του μίλησε για το “όραμα” που έχει για τα επόμενα πέντε χρόνια και βέβαια ζήτησε την στήριξη όλων για να συνεχίσουν τα Τρίκαλα να βρίσκονται με θετικό πρόσημο στην ελληνική κοινωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More