Nature

Αγανάκτηση επαγγελματιών για την κεντρική πλατεία

παντήσεις για την πορεία των εργασιών , αλλά και ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση του έργου ζητούν επιχειρηματίες πέριξ της κεντρικής πλατείας των Τρικάλων.

Όπως υπογραμμίζουν εδώ και ένα χρόνο που ξεκίνησαν οι εργασίες αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα στις επιχειρήσεις τους, αφού η κίνηση έχει μειωθεί αισθητά.

«Κόπηκε η πόλη στα δύο, τα βράδια ο φωτισμός είναι ανύπαρκτος και οι πολίτες σπανίως θα επισκεφθούν τα καταστήματα μας» σημειώνουν, λέγοντας ότι πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος και ακόμα δεν υπάρχουν σαφείς απαντήσεις για την εξέλιξη του έργου.

Οι επαγγελματίες δηλώνουν αγανακτισμένοι για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση, ενώ κάποιο εξ αυτών προσανατολίζονται να κινηθούν και νομικά για διαφυγόντα κέρδη.

«Αναμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις από τη δημοτική Αρχή Τρικκαίων, διότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει. Πέρασε ένας δύσκολος χειμώνας, λόγω των έργων και δυστυχώς, και αυτός ο χειμώνας θα εξελιχθεί το ίδιο, αφού οι εργασίες έχουν “παγώσει”».

Σε λίγες ημέρες (27/8)συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που τα συνεργεία του αρμόδιου εργολάβου μπήκαν στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων για να υλοποιήσουν ένα από τα πιο εμβληματικά έργα του Δήμου Τρικκαίων.

Από τότε έως και σήμερα, το έργο προχωρά με ρυθμούς … χελώνας, αφού με το που ξεκίνησαν έφεραν στο φως αρχαιολογικά ευρήματα.

Στόχος της δημοτικής Αρχής Τρικκαίων είναι έως και τον Δεκέμβριο ένα σημαντικό κομμάτι του έργου να έχει υλοποιηθεί, με τους αρμόδιους να σημειώνουν ότι οι εργασίες θα επανεκκίνησουν άμεσα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More