Nature

Ανακοινώνεται συνδυασμός;

Στις αρχές του ερχόμενου Νοεμβρίου εκτιμάται πως θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού διεκδίκησης του Δήμου Τρικκαίων, που θα προκύψει από τις επαφές και τις διαβουλεύσεις της «Πρωτοβουλίας Πολιτών» και άλλων κινήσεων και φορέων.
Συσκέψεις και πολιτικές συζητήσεις γίνονται σε καθημερινή σχεδόν βάση, στο πλαίσιο των «ζυμώσεων» για την δημιουργία – ίδρυση του συνδυασμού, με αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς που βρίσκονται εντός ή κοντά στην διακήρυξης της Πρωτοβουλίας (δημοσιεύεται στο Κυριακάτικο φύλλο του “Π.Λ.”), όπως μέλη και συμπαθούντες του ΣΥΡΙΖΑ, φορείς, κοινωνικές ομάδες και συνδυασμοί ή κινήσεις, όπως η Επιτροπή της Ομάδας του πρώην δημάρχου Τρικκαίων Χρήστου Λάππα.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται από μέλη της Πρωτοβουλίας, «συζητάμε με όσους πρεσβεύουν μία διαφορετική πολιτική και αυτοδιοικητική αντίληψη. Η πρωτοβουλία μας είναι πολυδιάστατη και πολυεπίπεδη και επιθυμούμε διαφορετικό τρόπο λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι το μοντέλο που ισχύει μέχρι τώρα».
Ωστόσο, για το θέμα του επικεφαλής του συνδυασμού, δεν υπάρχει τίποτα ακόμη, καθώς, πρώτα πρέπει να καταλήξουν οι συζητήσεις, να υπάρξει συμφωνία σε αρχές και κανόνες και να καταρτιστεί πρόγραμμα ή τουλάχιστον ένα σχέδιο αυτού και στην συνέχεια, με διάλογο και συναπόφαση όλων των εμπλεκομένων στο εγχείρημα, να οριστεί ποιος ή ποια θα ηγηθεί της αυτοδιοικητικής παράταξης, οπότε δεν αναμένεται ο υποψήφιος Δήμαρχος στις αρχές του Νοεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More