Nature

Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας χθες και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων θέλησε να τιμήσει την ημέρα αυτή, διοργανώνοντας μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού.

Ομιλήτρια ήταν η πρόεδρο του Παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, γιατρός κα. Μαρία Καναρά.

Η εκδήλωση έγινε στην έδρα της ΔΑ Τρικάλων με τις γυναίκες αστυνομικούς να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πρόληψη και τις σύγχρονες θεραπείες στον καρκίνο του μαστού.

«Η γυναίκα είναι ταυτισμένη με την ζωή, με το παρελθόν, το παρόν, και το μέλλον του κόσμου. Καλείται να ανταπεξέλθει παράλληλα σε πολλούς και απαιτητικούς ρόλους. Γι αυτό οφείλουμε να τις σεβόμαστε και να τις τιμάμε, όχι μόνο ήμερα αλλά κάθε μέρα» ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων Γιάννης Αναγνώστου, συμπληρώνοντας πως «θα πρέπει να στεκόμαστε ευαισθητοποιημένοι στα σημαντικά ζητήματα που τις απασχολούν, πόσο μάλλον όταν αυτά έχουν να κάνουν με την υγεία τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More