Nature

Η θέση Αγοραστού για την κριτική που δέχεται

Ως «καλοδεχούμενη και επιβεβλημένη» χαρακτήρισε ο Κώστας Αγοραστός την παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία, προκειμένου όπως είπε «να σταματήσουν τα τερατώδη ψέματα και να λάμψει η αλήθεια».
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας απάντησε από τον ΣΚΑΪ στα «πυρά» που δέχεται τις τελευταίες μέρες λέγοντας έχει στοχοποιηθεί και πως τον σταυρώνουν καθημερινά.
Ερωτηθείς για την κατάρρευση της γέφυρας του Ξηριά, έξι μόλις μήνες μετά την ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων, ο Κ. Αγοραστός υποστήριξε πως οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας αφορούσαν μόνο στην ενίσχυση της κοίτης του ποταμού. «Έγινε κοιτόστρωση, δεν αφορούσαν οι παρεμβάσεις την ενίσχυση της γέφυρας. Η γέφυρα έπεσε γιατί δεν άντεξε το φαινόμενο. Δεν ήταν μια νέα γέφυρα, ήταν μια παλιά γέφυρα» είπε ο κ. Αγοραστός.
Σε ό,τι αφορά στο φράγμα του Ενιπέα, στα Φάρσαλα, διευκρίνισε πως «δεν είναι φορέας υλοποίησης η Περιφέρεια», αναφέροντας παράλληλα πως «κανένα ευρώ δεν δόθηκε αλλού εκτός από έργα. Κάθε έργο έχει κωδικό και εντάσσεται στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, ψηφίζεται από το περιφερειακό, την οικονομική επιτροπή και παρακολουθείται από ελεγκτικούς μηχανισμούς».
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ακολούθως υποστήριξε πως όποιο έργο έγινε άντεξε, καταλήγοντας ότι ο ίδιος έχει «στοχοποιηθεί» και πως «με σταυρώνουν καθημερινά».
«Δεν με ενδιαφέρει καμιά επικοινωνία και καμιά διαχείριση. Το ενδιαφέρον μου είναι να είμαι δίπλα στους ανθρώπους. Εμείς κάναμε περισσότερα έργα απ’ όσα μπορούσαν να κάνουν οι τεχνικές υπηρεσίες. Κάναμε περισσότερα έργα απ’ οποιαδήποτε άλλη διοίκηση. Αντέξανε τα έργα που κάναμε», είπε χαρακτηριστικά. Α

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More