Nature

Κάλπες για νέα Διοίκηση

Στις κάλπες θα προσέλθουν την ερχόμενη Κυριακή 17 Οκτωβρίου τα μέλη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας για την εκλογή νέας Διοίκησης, ενώ μια ημέρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση.

Κάλπες θα στηθούν σε πέντε εκλογικά κέντρα σε όλη τη Θεσσαλία, δηλαδή σε Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Λάρισα, Βόλο και Καρδίτσα.

Δικαίωμα ψήφου έχουν περί τα 14-15 χιλιάδες μέλη της τράπεζας, ενώ στις φετινές εκλογές υπάρχει και μια αλλαγή ως προς τις υποψηφιότητες, καθώς πλέον υπάρχει προϋπόθεση να είναι πτυχιούχος ΑΕΙ κάποιος για να είναι υποψήφιος.

Για την διαδικασία μίλησε(Λέσχη 97,6)  ο νυν πρόεδρος Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας και εν νέου υποψήφιος κ. Αναστάσιος Λάππας.

Όπως είπε «Θα είμαι ξανά υποψήφιος στον κατάλογο των εκτελεστικών μελών, βρίσκομαι στην τράπεζα από το 1995, και θα διεκδικήσω για άλλη μια φορά την προεδρία. Θέλω να είμαι υγιής για να προσφέρω από τη θέση αυτή, και εύχομαι στη ζωή μου να φύγω από τη θέση πριν με …διώξουν οι συνέταιροι».

Σύμφωνα με τον κ. Λάππα «μέρισμα δυστυχώς δεν έχουμε δώσει στους συνέταιρους από το 2011 και μετά. Είναι μια θυσία που έπρεπε να γίνει ώστε να κρατήσουμε ζωντανή την τράπεζα και να έχουμε μια άμυνα απέναντι σε τόσα συνεχόμενα προβλήματα. Είναι εκπληκτικά απρόβλεπτοι οι καιροί που ζούμε, και με κάνουν να μην μπορώ να εκτιμήσω πότε θα ξαναδοθεί μέρισμα. Αυτό που θέλουμε είναι να κρατάμε την τράπεζα ισχυρή και χρήσιμη, και θα ξαναέρθουν και οι εποχές για τη διανομή μερίσματος.»

Ευχόμαστε στην Τράπεζα να συνεχίσει το έργο της και να παραμείνει δυνατή στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More