Nature

Κάλπες στις 10/9 για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Με το βλέμμα στις κάλπες που θα στηθούν αυτή την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου για την ανάδειξη της νέας ή του νέου προέδρου στο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρίσκονται μέλη και στελέχη του κόμματος.

Το Διαρκές Συνέδριο που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, παρά το γεγονός ότι είχε σχεδόν τυπικό περιεχόμενο, να γίνουν δηλαδή αποδεκτές οι πέντε υποψηφιότητες για την προεδρία του κόμματος, η αυτοπρόσωπη συμμετοχή των σύνεδρων ήταν εντυπωσιακή.

Από τα Τρίκαλα, ωστόσο η πλειονότητα των συνέδρων επέλεξε να δώσει το παρόν διαδικτυακά και λίγοι ήταν εκείνοι που συμμετείχαν με τη φυσική τους παρουσία.

Το ολοήμερο συνέδριο άρχισε με την ομόφωνη έγκριση των πέντε υποψηφιοτήτων, της Έφς Αχτσιόγλου, του Ευκλείδη Τσακαλώτου, του Νίκου Παππά, του Στέφανου Τζουμάκα και του Στέφανου Κασσελάκης για τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Οι υποψηφιότητες εγκρίθηκαν ως ενιαία πρόταση. Επιπλέον εγκρίθηκε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή που θα αναλάβει την εκλογική διαδικασία για την προεδρία του κόμματος.

Επτά εκλογικά κέντρα στα Τρίκαλα

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα προσέλθουν στις 10 Σεπτεμβρίου στις κάλπες που θα στηθούν σε όλη τη χώρα προκειμένου να ψηφίσουν για τη νέα ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δικαίωμα ψήφου στη διαδικασία έχουν όσοι και όσες είναι ήδη μέλη αλλά και όσοι πολίτες γίνουν μέλη του κόμματος την ημέρα της εκλογικής διαδικασίας.

Στο ν. Τρικάλων θα στηθούν κάλπες σε επτά εκλογικά τμήματα, εκ των οποίων δύο θα είναι στην πόλη των Τρικάλων, ένα στη Φήκη και ένα στην Πύλη, ένα στη Καλαμπάκα, ένα στη Βασιλική και ένα στ Φαρκαδόνα.

«Ο ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ξεκινάει από εμάς – 10 Σεπτεμβρίου Συμμετέχω»

Με κεντρικό μήνυμα «Ο ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ξεκινάει από εμάς – 10 Σεπτεμβρίου Συμμετέχω» κυκλοφόρησε το σποτ του κόμματος για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου.

«Στις 10 Σεπτεμβρίου συμμετέχουμε στις εκλογές ανάδειξης Προέδρου. Διαμορφώνουμε το αύριο που ξεκινάει από εμάς» αναφέρεται στο σποτ, το οποίο καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στην διαδικασία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ήταν, είναι και θα είναι ώριμο τέκνο της ανάγκης. Εκφραστής της ελπίδας. Μαζί συνομιλήσαμε με την ιστορία. Μαζί τη γράψαμε. Και τώρα, μαζί γράφουμε την επόμενη σελίδα» αναφέρει το κόμμα στα μέσα κοινωνικής δυκτύωσης.

Το σποτ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιλαμβάνει αρκετά πλάνα με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πάντως δεν έδωσε το «παρών» στο διαρκές συνέδριο του κόμματος.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More