Nature

Με πίστη στην Α2 η Αμιλλα

Η δουλειά  για την  Αμιλλα ξεκίνησε  εδώ και λίγες  ημέρες   και με το καλημέρα  φάνηκε η  όρεξη  όλων.

Μέλημά τους είναι να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν προσθέτοντας  καινούργιες  πινελιές.

Περισσότερη  περιγραφή δεν χρειάζεται  οπότε  δίνουμε τον λόγο κατ’ ευθείαν στον προπονητή   Θέμη  Γούλα  ζητώντας  του να μας  περιγράψει την καινούργια κατηγορία αλλά και τους  στόχους  της  ομάδας.

Χαρακτηριστικά  ο έμπειρος  προπονητής  ανέφερε στην «Σέντρα» «Στον όμιλο μετέχει όλη  η  Βόρεια   Ελλάδα  με αξιόλογες  ομάδες από το  Σουφλί, την  Ορεστιάδα, την  Κομοτηνή, την  Λάρισα.

Επίσης  η  Φλώρινα είναι αρχικά  μαζί μας αλλά  υπάρχει η προοπτική  Wild card. Ακόμη θα δώσουν  το παρόν 5 ομάδες  από την  Θεσσαλονίκη, που παρουσιάζουν μεγάλη έφεση στο άθλημα και μεταξύ αυτών τμήματα  με ιστορία όπως  η  Ελπίδα και η  ΧΑΝΘ.

Εμείς  θα κοιτάξουμε την δική μας  δουλειά για να χαρούμε  το βόλεϊ που θα παίξουμε και θα πορευτούμε  βήμα- βήμα.

Το σημαντικό είναι ότι παρέμεινε  ο περσινός  κορμός και εντάχθηκαε στην ομάδα ο  Αντώνης   Θάνος από τον ΣΠΑΚ αλλά και  εκλεκτές  συμμετοχές σε άλλες  ομάδες.

Νέο πρόσωπο είναι και ο  πρωτοετής  φοιτητής  των ΣΕΦΑΑ Παναγιώτης   Θεοδωρόπουλος   προερχόμενος  από τον  Ερμή  Πάτρας.

Θεωρώ ότι διαθέτουμε ένα  πολύ καλό σύνολο, ενώ και ατομικά  υπάρχει το  απαραίτητο ταλέντο.

Ακόμη και οι μικροί  μας αθλητές  είναι στο κλίμα και θα μπορέσουν να βοηθήσουν.

Με όλα αυτά διαθέτουμε και το απαραίτητο αγωνιστικό βάθος, που είναι σημαντικό στο επίπεδο αυτό.

Οσο για τον στόχο είναι  η παραμονή στην κατηγορία, κάτι που θεωρώ ότι είναι στα μέτρα μας. Πρέπει όμως να είμαστε σε εγρήγορση και να παλεύουμε  κάθε συνάντηση κάνοντας άμεσα την καλύτερη δυνατή γνωριμία του χώρου.

Το  πρωτάθλημα θα ξεκινήσει  στα μέσα   Οκτώβρη και μετά την  φυσική κατάσταση το πρόγραμμα  θα μπει σε περισσότερο τεχνικά και τακτικά  κομμάτια.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More