Nature

Κάτι πρέπει να γίνει για τους μαθτηές των Μ. Καλυβίων

Μπορεί από την περασμένη Πέμπτη οι περισσότεροι μαθητές στα Τρίκαλα να πήγαν στο σχολείο τους, αλλά για κάποιους αυτό δεν γίνεται με τόση ασφάλεια!
Όπως καταγγέλλουν στον “Πρωινό Λόγο” γονείς από τα Μεγάλα Καλύβια το πρόβλημα στο χωριό παραμένει έντονο. Ιδιαίτερα για το Γυμνάσιο η κατάσταση έχει γίνεται και επικίνδυνη.
Εκτός από την μόνιμη μυρωδιά που υπάρχει στο χωριό, που αφορά χιλιάδες πνιγμένα ζώα, από αγελάδες, πρόβατα μέχρι σκύλους και γάτες, υπάρχουν και πιο σύνθετα προβλήματα. Περίπου 300 μέτρα από το Γυμνάσιο υπάρχει μέσα σε μαντρί ένας μεγάλος αριθμός νεκρών προβάτων. Έτσι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Μεγάλων Καλυβίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών εξετάζουν τις επόμενες κινήσεις τους, που προφανώς είναι η αναφορά στον Εισαγγελέα. Ελπίζουν ότι οι αρμόδιοι φορείς σε Περιφέρεια, Δήμο και Πολιτεία θα κατανοήσουν το μέγεθος του προβλήματος και θα πράξουν ανάλογα.
Η υγεία των παιδιών δεν μπορεί να είναι δευτερεύον ζήτημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More