Nature

Μπαίνουν στον χορό

 

Κατά την φετινή χρονιά η ομάδα του  Φιλαθλητικού κινήθηκε αθόρυβα αλλά  ουσιαστικά. Οι αθλήτριες  συγκεντρώθηκαν στον στόχο τους, οπότε δεν άφησαν τίποτα στην τύχη του.

Ασφαλώς οι προπονήσεις αποτελούν το πρώτο δείγμα γραφής. Όταν  το έμψυχο δυναμικό δουλεύει υποδειγματικά στην προετοιμασία του κάθε αγώνα είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα μπει στο πετσί του ρόλου και θα βάλει τις απαραίτητες βάσεις.

Η ουσία όμως βρίσκεται στα επίσημα. Σ’αυτά οι  Τρικαλινές αθλήτριες φρόντισαν να διαβάσουν σωστά όλες τις καταστάσεις προκειμένου να πετύχουν τις απαραίτητες  προσπεράσεις.

Εκλεισαν λοιπόν θετικά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και επικεντρώθηκαν στα μπαράζ.

Εκεί πέραν όλων των άλλων έδειξαν χαρακτήρα και μέταλλο όταν η υπόθεση πήγε να δυσκολέψει και οι αντίπαλοι έδειχναν να παίρνουν τα πάνω τους.

Όμως  αθλήτριες και τεχνική ηγεσία δεν ήθελαν να πάνε χαμένοι οι κόποι, ενώ στο μυαλό τους είχαν το F4, που οδηγεί στην άνοδο στην  Β’ Εθνική. Φυσικά θέλουν να κρατήσουν ψηλά το  Τρικαλινό λάβαρο.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More