Nature

Νέα αποτυχία για τον ΑΟΤ

Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι που παίζεις επί της ουσίας με παίκτη παραπάνω – ο Εργοτέλης είχε αποβολή στο 13’ – τότε τι μπορείς να περιμένεις;
Ο ΑΟ Τρίκαλα έμεινε στο 1-1 με την ομάδα της Κρήτης, έτσι μετά από 19 αγωνιστικές συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Ενώ το πλέον θλιβερό όλων είναι ότι δεν οι παίκτες δεν μπορούν να πείσουν ότι έχουν τις ικανότητες να σώσουν την παρτίδα. Δυστυχώς, όσο και είναι σκληρό αυτό που γράφεται, ο ΑΟΤ για να μείνει στην κατηγορία θα χρειαστεί ένα πραγματικό θαύμα! Μπορεί να είναι παράδοξο και περίεργο, αλλά είναι η αλήθεια. Μια ομάδα που δεν έχει αρχή, μέση, τέλος, αλλά και δεν βγάζει ποιότητα. Ενώ οι φίλαθλοι –όσοι έμειναν στο γήπεδο – δεν μπορούν να πιστέψουν αυτά που βλέπουν. Τώρα αν έχουν το κουράγιο να έρθουν την Τετάρτη στον αγώνα με την Σπάρτη, είναι κάτι που δεν μπορούμε να το ψυχολογήσουμε…
Η εικόνα του αγώνα
Τα Τρίκαλα είχαν την τύχη να παίζουν με παίκτη παραπάνω από το 13’ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπουτσάκης διότι εκβίασε πέναλτι ενώ είχε δεχτεί νωρίτερα κάρτα.
Τα Τρίκαλα εκμεταλλεύτηκαν σχεδόν αμέσως την αριθμητική τους υπεροχή και στο 15’ ο Σισέ άνοιξε λογαριασμό για τους «κυανέρυθρους» με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πάνου.
Όσο τα λεπτά περνούσαν όμως ο Εργοτέλης, αν και με δέκα άρχισε να επιβάλλει τον ρυθμό του και να δείχνει πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο. Στο 26’ ο Ταϊρης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ φάουλ του Μπουρσέλη, αλλά στην συνέχεια ο ΑΟΤ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να πάρει καθαρό προβάδισμα στο 37’ με τον Τσιάρα και στο 39’ με τον Πάνο.
Στην επανάληψη ο Εργοτέλης μπήκε και πάλι δυνατά και στο 50’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπουρσέλη.
Στην συνέχεια τα Τρίκαλα είχαν μεν την υπεροχή αλλά δεν δημιούργησαν σοβαρές προυποθέσεις για γκολ όπως και ο Εργοτέλης βέβαια που εύκολα κράτησε την ισοπαλία.
O διαιτητής κ. Μαλούτας από την Ημαθία δεν απέφυγε τα λάθη. Απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη μόλις στο 13’ τον Μπουτσάκη του Εργοτέλη ενώ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Τσιάρα, Ντιαλό, Αντρονίκ, Τριανταφυλλάκου του ΑΟΤ και Έφορντ, Οικονόμου, Τσέλιο, Γροντή των φιλοξενουμένων.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
AO Τρίκαλα (Μίλος Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Αντρονίκ (64’ Τριανταφυλλάκος), Σμυρλής (73’ Γουερέ), Τσιμίκας (46’ Μαρκόφσκι), Καπός, Σισέ.
Εργοτέλης (Νίκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης, Οικονόμου., Μπάτζιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Μανουσάκης (74’ Γροντής), Ροβίθης (85’ Σταθόπουλος), Έφορντ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More