Nature

Ξεκινά η διαδικασία επιλογής

Ξεκινά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η διαδικασία  επιλογής των νέων διευθυντών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας.

Πρόκειται για 58 θέσεις διευθυντών Πρωτοβάθμιας και 58 θέσεις διευθυντών Δευτεροβάθμιας με την τη θητεία τους να είναι τριετής. Οι νέοι Διευθυντές θα αναλάβουν καθήκοντα στις 31 Ιουλίου, ενώ χθες εκδόθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι δύο προκηρύξεις που αφορούν στην όλη διαδικασία.

Και σε τοπικό επίπεδο θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία, δεδομένου ότι στην Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχει οριστεί προσωρινός προϊστάμενος, ο κ. Γιώργος Κωνσταντάκος και στην Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας η θητεία της κας Βάσως Κάκλα είχε  πάρει παράταση.

Όπως έγινε γνωστό, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή πύλη Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ) του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (ιστοσελίδα: https://opsyd.sch.gr/). Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι, θα πρέπει να εγγραφούν στο ΟΠΣΥΔ, ώστε να αποκτήσουν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More