Nature

Πέρασε στην ιστορία

Πολλά ιδιαίτερα στοιχεία είχε και η φετινή χρονιά στην μπασκετική  Γ’ Εθνική και δη στον 3ο όμιλο, όπου σε αρκετές περιπτώσεις η βαλίτσα τράβηξε σε μάκρος.

Συνεπώς  η σωστή  προσέγγιση  είναι αυτή που  βάζει τις ομάδες στην θέση  του οδηγού και  τις επιτρέπει να  προβαίνουν στην κατάλληλη διαχείριση στην πορεία. Διότι αν στραβώσει κάτι πάρα πολύ και πάρει το κάθε συγκρότημα από κάτω τότε είναι δύσκολο μέσα σε λίγα λεπτά να ξαναπάρουν οι μηχανές  μπροστά.

Στο  θέμα αυτό η ψυχολογία  παίζει  σημαντικό ρόλο. Φωνάζουν από μακριά  τα σωματεία που  είναι στα  πολύ πάνω τους. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις  ακόμη και τμήματα που δεν είναι και τόσο ταλαντούχα μπορούν να  δώσουν σάρκα και οστά στα όνειρά τους, επειδή ακριβώς πιστεύουν αυτό που κάνουν και διακρίνονται για την θετική τους σκέψη.

Αντίθετα σύλλογοι με αρνητική ψυχολογία  είναι δύσκολο να φέρουν τα πάνω- κάτω και να  γείρουν την ζυγαριά στην δική τους  μεριά.

Φυσικά όσοι πέτυχαν στόχους θέλουν να συνεχίσουν και στο μέλλον με θετική περπατησιά,  ενώ όσοι έχασαν στοιχήματα θα κάνουν ανασύνταξη.

Αναλυτικά στην έντυπη  έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More