Nature

Ποιότητα στον καταναλωτή

Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Σωματείου Αρτοποιών ν. Τρικάλων, προχθές την Κυριακή.
Τα μέλη του συνδικαλιστικού φορέα του κλάδου, καθώς και συνεργάτες τους και φίλοι τους έδωσαν δυναμικό παρών, γεμίζοντας την αίθουσα του κέντρου «Η Θράκα», ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αρτοποιών Μιχάλης Μούσιος.
Χαιρετίζοντας τους παρισταμένους, ο πρόεδρος των Τρικαλινών Αρτοποιών Λάμπρος Κόγιας τόνισε «σ’ αυτήν την εποχή που όλα αλλάζουν ο αρτοποιός ασχολείται από τα οικονομικά κι εργατικά ζητήματα της επιχείρησης μέχρι την παραγωγή και τον ίδιο τον καταναλωτή, επομένως ο αρτοποιός έχει την υποχρέωση να επικοινωνεί μαζί τους και να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη της σχέσης εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές. Το σημαντικότερο από όλα είναι να προσφέρουμε ποιότητα στον καταναλωτή».
Από την πλευρά του ο κ. Μούσιος επισήμανε «οι αρτοποιοί πρέπει να δούμε ποιοι είναι οι ανταγωνιστές μας. Η βιομηχανία, το κατεψυγμένο ψωμί και οι αλυσίδες εξαπολύουν καθημερινά έναν ακήρυχτο πόλεμο με αθέμιτα μέσα. Για να επιβιώσουμε σαν επιχειρηματίες, πρέπει να παλέψουμε απέναντι σε αυτόν τον πόλεμο».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More