Nature

Προσφορά αγάπης και ζωής

Για μια ακόμη φορά κλήρος και λαός της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών έδειξαν την συμπόνια για τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας και βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Μπάρας όπου το πρωί της Τρίτης έγινε η καθιερωμένη αιμοδοσία με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Ενώ και σήμερα Τετάρτη, από τις 9 ως τις 2.00 μ.μ θα υπάρξει και νέα αιμοδοσία τον ίδιο χώρο.
Και αυτή τη φορά ήταν πολλοί οι τρικαλινοί που πρόσφεραν εκτός από το αίμα τους και την… αγάπη, κάτι που η ίδια η θρησκεία μας ζητάει.
Ενώ το καλύτερο παράδειγμα έδωσε ο ίδιος ο Δεσπότης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος κατά την χθεσινή πρώτη ημέρα ήταν από αυτούς που φρόντισαν να προσφέρει το αίμα τους, αφού ο ίδιος δεν αρκείται μόνο στα λόγια αλλά και είναι ο Ιεράρχης των πράξεων.
Ενώ ο ίδιος ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Τρικάλων για την φροντίδα που δείχνουν κατά την διήμερο της αιμοδοσίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More