Nature

ΣΕΦΑΑΔ: Απονομή πτυχίων σε δύο τελετές

Πραγματοποιήθηκαν χθες στο Αμφιθέατρο της ΣΕΦΑΑΔ στις Καρυές Τρικάλων,  τελετές απονομής πτυχίων στους αποφοίτους Μεταπτυχιακών & Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών της Σχολής  Επιστημών  Φυσικής Αγωγής  Αθλητισμού και Διαιτολογίας (ΣΕΦΑΑΔ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Στην πρώτη έγινε η τελετή αποφοίτησης στην οποία συμμετείχαν οι απόφοιτοι/ες των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και οι απόφοιτοι/ες του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).
Στην δεύτερη τελετή που ακολούθησε  συμμετείχαν οι απόφοιτοι/ες του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας (ΤΔΔ). Χαιρετισμούς απηύθυναν η αντιπεριφερειάρχης κ. Χρύσα Ντιντή και ο αντιδήμαρχος Παιδείας στο δήμο Τρικκαίων κ. Μιχάλης Λάππας. Το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο αντιπρύτανης κ. Σπυρίδων Καραμάνος.
Ενώ δεν απουσίασε η χαρά για το γεγονός ότι ο χώρος του ΤΕΦΑΑ άρχισε να είναι εκ νέου λειτουργικός μετά τα όσα έγιναν τον περασμένο Σεπτέμβριο με την καταστροφική πλημμύρα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More