Nature

Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς τα Τρίκαλα

Τη στιγμή που ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου έδινε… φως στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της κεντρικής πλατείας, η πόλη μας άρχιζε να ζει σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!
Μικροί και μεγάλοι έγιναν μια παρέα και πλέον ο Δεκέμβριος πρέπει να γίνει ο μήνας χαράς για όλους τους τρικαλινούς, αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες. Και αν κρίνουμε από το χθεσινό κέφι μάλλον τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά και χαρούμενα…
Με μια μεγάλη γιορτή στα Τρίκαλα, το μεγαλύτερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελλάδας φωτίζει τα Χριστούγεννα του 2018. Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ, άναψαν χθες Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 τα προσεγμένα λαμπιόνια του δέντρου. Την πρώτη ημέρα έναρξης του Μύλου των Ξωτικών, μια γιορτή χαράς και εκπλήξεις προϋπαντούν τα φετινά Χριστούγεννα.
Η ύψους 33 μέτρων σεκόγια είναι το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στη χώρα, στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου των Τρικάλων. Η «πρωτεύουσα» των Χριστουγέννων έχει βάλει τα γιορτινά της και με κεντρικό θέμα τα «Χριστούγεννα του Κόσμου» και δωρεάν είσοδο, φιλοξενεί τους επισκέπτες με το χαμόγελο και τις δωρεάν εκδηλώσεις μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More