Nature

Τα Τρίκαλα ψήφισαν Κασσελάκη

 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στην προχθεσινή εκλογική διαδικασία  στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη του/ της νέου/ας προέδρου.

Στα Τρίκαλα στήθηκαν κάλπες  στο 1ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων (Κονδύλη τέρμα), στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ν.Ε. Τρικάλων (Καραϊσκάκη 29), στην  Καλαμπάκα στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας, στη Βασιλική στο «Καφενείο Ζιάκα», στην Πύλη στο Δημαρχείο Πύλης και στη Φήκη, στο «ΚΑΦΕ ΒΟΛΤΑ».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα προσήλθαν στις κάλπες  1211 μέλη και έλαβαν σε ψήφους Αχτσιόγλου Έφη 409, Κασσελάκης Στέφανος 598, Παππάς Νίκος 104, Τζουμάκας Στέφανος 14 και Τσακαλώτος Ευκλείδης 82.

«Η χθεσινή εκλογική διαδικασία αποτελεί απόδειξη της μεγάλης δυναμικής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι εδώ, βασικός πυλώνας πολιτικής αλλαγής, που με ενισχυμένη εντολή από την κοινωνία μπορεί να υλοποιήσει ένα προοδευτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας. Ευχαριστούμε όσους και όσες, με την αθρόα προσέλευσή τους, συμμετείχαν ψηφίζοντας σε αυτή τη μεγάλη δημοκρατική γιορτή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς και τα μέλη μας που εργάστηκαν εθελοντικά στις εφορευτικές επιτροπές για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών» τονίζει σε ανακοίνωση της, η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων.

Πρωτιά Κασσελάκη πανελλαδικά

Τα τελικά αποτελέσματα από τον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που διεξήχθη την Κυριακή, έδωσε στη δημοσιότητα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Εκλογών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση μετά την ενσωμάτωση του συνόλου των ψηφισάντων στα 537 από τα 537 Εκλογικά Τμήματα και μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ψηφοφόρων του εξωτερικού τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ψήφισαν 148.821 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Έγκυρα ψηφοδέλτια: 147.821, Λευκά: 293, Άκυρα: 1.220

Επί των εγκύρων έλαβαν:

Κασσελάκης Στέφανος: 44,91% (66.156 ψήφοι)

Αχτσιόγλου Έφη: 36,18% (53.292 ψήφοι)

Τσακαλώτος Ευκλείδης: 8,93% (13.156 ψήφοι)

Παππάς Nίκος: 8,68% (12.787 ψήφοι)

Τζουμάκας Στέφανος: 1,3% (1.917 ψήφοι)

Με βάση το παραπάνω αποτέλεσμα, «η ΚΕΦΕ προκηρύσσει επαναληπτική εκλογή για την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 μεταξύ των, με αλφαβητική σειρά: Αχτσιόγλου Έφη και Κασσελάκη Στέφανου». Σημειώνει, τέλος, ότι η παραπάνω απόφαση πάρθηκε ομόφωνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More