Nature

Ψάχνουν απάντηση

Και στην περιοχή μας ενθουσιαζόμαστε εύκολα αθλητικά και απογοητευόμαστε με τον ίδιο τρόπο.
Ανάλογα λοιπόν είναι και τα σχόλια που διατυπώνονται στα στέκια αλλά και στις αμιγώς μπασκετικές παρέες, που όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρουν, αφού κόβει το μάτι τους.
Παράλληλα έχοντας εντρυφήσει βαθιά στα μυστικά του αθλήματος ξέρουν πόσο εύκολο είναι ένα συγκρότημα να πετύχει μεγάλη νίκη αλλά και να βρεθεί στο αντίθετο άκρο.
Βέβαια είναι εμφανές αν ένα συγκρότημα διάγει περίοδο φόρμας αλλά και αν κινείται σε ρηχά νερά.
Πολύ απλά όταν στον πρώτο γύρο τα Τρίκαλα basket γέμιζαν συνέχεια το σακούλι βγάζοντας μεγάλη ενέργεια η συντριπτική πλειοψηφία των μπασκετικών έσπευσε να βγάλει το καπέλο στο καινούργιο μοντέλο που επιλέχτηκε.
Ως γνωστόν η φετινή έκδοση διαθέτει έμπειρους παίκτες αλλά και αρκετά φρέσκα πρόσωπα τα οποία θέλουν να δώσουν το στίγμα τους αποκομίζοντας παράλληλα τις απαραίτητες παραστάσεις.
Ομολογουμένως η Β’ Εθνική αποτελεί μεγάλο σχολείο για τα νιάτα, που αξίζει να πέσει στα βαθιά και να ξεπεράσει τον εαυτό της.
Σε κάθε περίπτωση οι τρίχρωμοι ετοιμάζονται για αντεπίθεση και απαντήσεις, ενώ γράψαμε από χθες την επιλογή του Τ. Παπαγεωργίου.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More