Nature

450 δέματα σε οικογένειες

 

Δίπλα σε ευπαθείς πολίτες που δυσκολεύονται, ακόμα και στις βασικές τους  ανάγκες θα σταθεί και αυτές τις γιορτές ο Δήμος Τρικκαίων, διανέμοντας δέματα αγάπης.

Φέτος,  θα δοθούν 450 δέματα σε Τρικαλινούς με στόχο τη στήριξη τους, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που υλοποιείται, τα τελευταία χρόνια.

Η διανομή θα ξεκινήσει από τη Μεγάλη Δευτέρα μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου με βάση τις καταγεγραμμένες ανάγκες και τα επίσημα στοιχεία που  έχουν δοθεί στη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνα δήμου Τρικκαίων Νίκο Σακκά σκοπός είναι να μην μείνει κανένας πολίτης, χωρίς τα απαραίτητα και αυτές τις γιορτές.

«Όπως κάθε γιορτινή περίοδο, έτσι και φέτος ο Δήμος Τρικκαίων αντιλαμβανόμενος με τις μεγάλες ανάγκες των πολιτών, ανταποκρίνεται μέσω 450 δεμάτων σε οικογένειες και πολίτες» σημείωσε.

Κατά τον κ. Σακκά απώτερος στόχος να μην μείνει κανείς, χωρίς τρόφιμα το Πάσχα.

«Τους βοηθάμε ώστε να έχουν ένα αξιοπρεπές πασχαλινό τραπέζι. Αυτές είναι οικογένειες δεν έχουν καμία σχέση με όσους λαμβάνουν ΚΕΑ ή ΤΕΒΑ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν σε βασικές ανάγκες» υπογράμμισε.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος γνωστοποίησε ότι ο αριθμός καταγράφει ραγδαία αύξησε σχέση με πέρυσι που άγγιζε τις 350 και φέτος τις 450. Τα Χριστούγεννα στηρίχθηκαν 400 οικογένειες.

Όπως προαναφέρθηκε η διανομή στα μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου Τρικκαίων θα ξεκινήσει από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας από τη Μεγάλη  Δευτέρα με βάση τις καταγεγραμμένες ανάγκες και τα επίσημα στοιχεία. Η διανομή γίνεται μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More