Nature

«Θα γίνει κανονικά ο “Μύλος των Ξωτικών”»

Προχωρούν οι διαδικασίες για τη διεξαγωγή του 12ου «Μύλου των Ξωτικών», παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο Δήμος Τρικκαίων.

Χθες, μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο διευθύνων σύμβουλος της e-trikala, Οδυσσέας Ράπτης διαβεβαίωσε ότι θα γίνει κανονικά η διοργάνωση και φέτος του θεματικού πάρκου.

«Θα γίνει κανονικά ο “Μύλος των Ξωτικών”. Παρ’ όλες τις στιγμές θλίψης που περνάμε, δεν μπορούμε να στερήσουμε από την τοπική οικονομία τη λειτουργία του πάρκου. Αν δεν γίνει, θα βρεθεί ευκαιρία από κάποιον άλλο ανταγωνιστή να ‘σηκώσει κεφάλι’. Θα γίνει λοιπόν, και θα είναι καλύτερος από πέρυσι. Έχουμε αρχίσει τις θεματικές μας κατασκευές, κάνουμε τα έργα υποδομής, μαζεύουμε την καλλιτεχνική ομάδα κλπ. Δουλεύουμε με εντατικούς ρυθμούς, ώστε να αποκαταστήσουμε και τις ζημιές που γίναν στον περιβάλλοντα χώρο από την πλημμύρα» ανέφερε.

Σ ό,τι αφορά  στις κλίνες των ξενοδοχείων που είναι τώρα κατειλημμένες από πλημμυροπαθείς, ο κ. Ράπτης ανέφερε ότι «είναι απόλυτη προτεραιότητα να διατεθούν σε εκείνους που δεν έχουν σπίτια. Έτσι κι αλλιώς, τον μεγάλο όγκο λόγω κλινών τον παίρνει η Καλαμπάκα την εποχή των γιορτών, άρα απλώς θα έχουμε μια μεγαλύτερη γεωγραφική διασπορά στη διαμονή. Από το Δήμο πάντως εκφράζουν τη γνώμη ότι θα βρεθεί σίγουρα κάποια λύση» ,

Όπως είπε «θα προχωρήσουμε λοιπόν κανονικά, με απόλυτο σεβασμό προς τους ανθρώπους που δεν έχουν σπίτια.»

Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών θα ανοίξει τις πύλες του στις 24 Νοεμβρίου 2023 και θα λειτουργεί μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More