Nature

«Ο Ερυθρός Σταυρός δεν είναι όχημα κανενός…»

Σε ομαδική αποχή από τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο παράρτημα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προχώρησαν οι εθελόντριες του παραρτήματος,  εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεση τους για τον τρόπο εγγραφής των νέων μελών.

Όπως υπογραμμίζουν στην επιστολή που απέστειλαν προς τον πρόεδρο του Κεντρικού Διοικητικού Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ. (που υπογράφουν 44 εθελόντριες) «υπήρχαν εθελοντές που επιθυμούσαν να συμμετέχουν ως μέλη – εάν εκλεγούν- στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος. Δυστυχώς απογοητευτήκαμε. Στα γραφεία του τμήματος, εκτός από αυτών που με χαρά και ενθουσιασμό ερχότανε να γίνουν μέλη, υπήρχαν και άτομα που το καθένα ένα είχε 20, 50, 70 κ.λ.π. ομαδικές αιτήσεις για εγγραφή μελών. Ο Ερυθρός Σταυρός δεν είναι όχημα κανενός και θα υπερασπιστούμε το κύρος και την ιστορία του τμήματος μας. Δεν αποτιμώνται όλα με οικονομικά μεγέθη και δεν κατευθύνονται όλα από  τους νόμους της αγοράς».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More