Nature

Προετοιμασίες για το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή

Οι στίχοι του Ναζίμ Χικμέτ «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας… “…θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα!”» είναι το κεντρικό σύνθημα του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», που ξεκινά το ταξίδι του σε όλη τη χώρα.

Οι εκδηλώσεις του θα κορυφωθούν την Πέμπτη 19, την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Σεπτέμβρη στην Αθήνα, στον γνώριμο χώρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

Και σε τοπικό επίπεδο, τα μέλη της ΚΝΕ έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που θα αρχίσουν από το Σάββατο 20 Ιουλίου και θα κορυφωθούν στις 6 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου.

Όπως έγινε γνωστό, το 45ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ – Οδηγητή οι  εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Πέμπτη 19, την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Σεπτέμβρη στην Αθήνα.  Και τις τρεις μέρες του Φεστιβάλ θα λειτουργήσει μεγάλη έκθεση με θέμα «Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε» με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς, καθώς και άλλες εκθέσεις. Στο χώρο θα λειτουργούν επίσης Διεθνούπολη, Μαθητικό Στέκι, το «Κόκκινο Αερόστατο» (χώρος για τις μικρότερες ηλικίες της νεολαίας), Παιδότοπος για τα πιο μικρά παιδιά, Χώρος για τους φοιτητές και σπουδαστές, Χώρος για τους νέους εργαζόμενους και ανέργους, καθώς και για τους νέους σχολών Κατάρτισης, Χώρος κατά των ναρκωτικών και περίπτερα θεραπευτικών κοινοτήτων, Στέκι Πολιτισμού, βιβλιοπωλείο και πολλά ακόμα. Και τις τρεις μέρες θα ξεδιπλωθεί ένας πλούτος πολύμορφων δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων και συζητήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More