Nature

Στο Συνέδριο της ΝΔ

Στους ρυθμούς του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ κινείται και η ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Τρικάλων.
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και τον Νομό μας θα εκπροσωπήσουν 30 συνολικά στελέχη της παράταξης, από τα οποία τα 17 είναι εκλεγμένα από τις εκλογές του περασμένου Μαΐου και τα 13 εξ οφίτσιο, όπως ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ο Αντιπεριφερειάρχης, οι Δήμαρχοι, νυν και πρώην βουλευτές κ.α.
Επίσης, σύμφωνα με ενημέρωση του προέδρου της ΝΟΔΕ Κώστα Τρέλλη, όσοι δημοσιογράφοι επιθυμούν να διαπιστευθούν στο Συνέδριο πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία τους το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι, της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση pr-gramm@nd.gr, ενώ στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο θα υπάρχει αίθουσα Τύπου, όπου θα είναι δυνατή η παρακολούθηση των εργασιών, ενώ θα παρέχεται πρόσβαση στο internet.
Ωστόσο, πέρα από τις συζητήσεις και τις πολιτικές αποφάσεις που θα ληφθούν στο Συνέδριο στο προσκήνιο, στο περιθώριό του θα πραγματοποιηθούν κατ’ ιδίαν συζητήσεις και θα σχηματιστούν “πηγαδάκια”, τα οποία μάλλον θα διαδραματίσουν ρόλο στην επιλογή αυτών που θα καταρτίσουν τα ψηφοδέλτια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Οι δημόσιες σχέσεις και οι επαφές με την ηγεσία είναι πρωταρχικής σημασίας σε κάθε συνέδριο, κάθε κόμματος, όμως, προεκλογικά είναι “ζωτικής” σημασίας για κάποιους /κάποιες που επιθυμούν να κατέλθουν ως υποψήφιοι/υποψήφιες βουλευτές στις εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More