Nature

Kυνήγησαν τον στόχο

Είναι αλήθεια ότι φέτος οι Δαναοί πρωταγωνίστησαν σε πολλά γεμάτα παιχνίδια. Ξεδιπλώνοντας το σύνολο των αρετών τους κατάφεραν να συνδυάσουν ουσία και θέαμα.
Πραγματικά όταν οι γαλάζιοι έβρισκαν ρυθμό ήταν απλά απολαυστικοί.
Φρόντισαν λοιπόν να μην αλλάξουν συνήθειες ούτε στην αναμέτρηση με τον Κεραυνό.Παρότι οι φιλοξενούμενοι είναι καλά οργανωμένοι και ταλαντούχοι ο εκπρόσωπός μας είχε σωστή στόχευση και ποικιλία επιλογών.
Οσοι ήταν διαθέσιμοι αγωνίστηκαν όλοι και χάρηκαν το παιχνίδι που έληξε με το εντυπωσιακό 97-64.
Είχε μπροστά της δύσκολη αποστολή αλλά τέτοια ματς συνήθως φτιάχνουν το νέο αίμα της ΑΕΤ.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο παιχνίδι και έχοντας διάθεση και καλές επιλογές όταν χρειάστηκε λύγισαν 82-79 τον ποιοτικό Ιωνα Βόλου.
Η συνάντηση ήταν γεμάτη από την αρχή μέχρι το τέλος έχοντας όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι.
Ωστόσο οι γηπεδούχοι(παρατάχθηκαν με ελλείψεις) διέθεταν το κάτι παραπάνω, οπότε έφτασαν στο τέλος του δρόμου με ψηλά το κεφάλι.
Ξεκίνησαν με λυμένα φρένα και ευκολία στα τελειώματα. Όλα έδειχναν αίσια αλλά τελικά τα Τρίκαλα 14 δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από τον Κυριακάτικο αγώνα στην έδρα της ΝΕΣ.
Προέκυψε λοιπόν κίτρινο φύλλο με 66-57.
Στο πρώτο μέρος ο εκπρόσωπός μας είχε πολλά κέφια και άψογα τελειώματα. Ετσι η διαφορά ανέβαινε συνεχώς. Από τους 9 πόντους πήγε στους 12 και ακολούθως στους 18 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, που ήταν και η μεγαλύτερη τιμή.
Ωστόσο στο μπάσκετ δεν θέλει πολύ για να αλλάξει το σκηνικό.
Ολη η ζημιά έγινε στην γ’ περίοδο.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More